Jul med Frode og Sondre

Velkommen til en lun og intim julekonsert i Frei kirke søndag 8. desember kl. 19:00

8. desember 2019 kl. 19:00

Frei kirke

Vår kjære Frode Alnæs kommer til Frei kirke. Frode regnes som en av Norges beste gitarister og mest suksessfulle låtskrivere og artister. Han er også en dyktig sanger. I 35 år har han gledet et stort publikum gjennom sin musikk, spilleglede og sitt smittende humør. Er det noen som har begeistret publikum i hver krik og krok av landet, så er det Frode. Han er kjent for å oppnå nær kontakt med sitt publikum - han rett og slett elsker sitt publikum – og de elsker han!

Frode har med seg freiøyingen Sondre Meisfjord. Sondre er jazzmusiker (bass) og har turnert i inn- og utland. Han har spilt med kjente artister som Kari Bremnes, Sissel Kyrkjebø, Odd Nordstoga og Pat Metheny, og er fast medlem av bandet "Come Shine" og "Gjermund Larsen trio». For sitt arbeid har han mottatt flere spellemannspriser.