Orgelkonsert med Gregory Koscinski

Torsdag kveld kl.1900 holder den polske organisten Gregory Koscinski orgelkonsert i Frei kirke. Gregory er for tiden organistvikar i hele Kristiansund.

Gregory har sin bakgrunn fra Musikkakademiet i Krakow, Polen, hvor han spilte hos professor Jan Jargon og ble uteksaminert i 1987. Etter det deltok han i mesterklasser i Millstadt og Gunsbach. Han har arbeidet som organist, forlegger og konsertarrangør. Fra 1986 til 2001 var han musikkprodusent og redaktør i TVP, Krakow.

På konserten torsdag kveld vil han spille et variert program. Vi kan bl.a. nevne: Preludium & Fuge i H-moll, diverse verker fra Bach´s Orgelbüchlein, diverse populærmusikk, ex. Edith Piaf og flotte klaverstykkerav Chopin.

Velkommen til en flott konsert i Frei kirke, kl. 19.00!